Dagbladet: Jack og Sigrid som psykolog-eksperter innen parrelasjoner

I Dagbladet Pluss den 23. oktober i år omtales Jack og Sigrid som psykologeksperter innen parrelasjoner. Les et utdrag fra intervjuet her:

– En nær og trygg relasjon til partner gir utvikling, livsglede og – ikke minst – et lengre liv, mener psykologeksperter.

– Å leve sammen i en nær relasjon er noe av det beste, men samtidig det vanskeligste vi gjør i livet, sier psykologspesialistene Sigrid Wikan Aspen (49) og Jack Opdal (55).

– Vårt mål er å hjelpe andre til å lykkes i sine relasjoner. I motsetning til hva mange samlivsterapeuter påstår, så trenger vi ikke å løse alle de store ekteskapelige konfliktene for at ekteskapet skal blomstre, sier paret. De opplever at mye av det de gjør handler om folkeopplysning.

– Folk er villige til å investere massevis av tid og penger i trening kosthold, hus og bil, men ikke i hverandre og parrelasjonen. Når vi vet at parrelasjonen for de fleste mennesker er det aller viktigste i livet, så ønsker vi å bevisstgjøre andre på deres prioriteringer.

–  Et parforhold kan overleve stunder med raseri, klager og kritikk og til og med noen lengre perioder med negativitet. Dette gjelder hvis konfliktene håndteres på en sunn og respektfull måte. Forholdet kan til og med blomstre, fordi konflikt kan gi mulighet til utvikling og vekst som par.

Les hele artikkelen her: Dagbladet 2018 PDF leve-lengre